Organisatie 2019

Hét netwerkfeest van het bedrijfsleven 

Locatie

San Marco Village
Boomsesteenweg 31 – 2627 Schelle

Wie neemt er al deel?

Hieronder vindt u een aantal bedrijven en organisaties
die al ingeschreven zijn voor dit unieke business-evenement. 

Programma

18.30    Onthaal, aperitief en op de foto met Julia Roberts
19.30    Welkom en uitreiking KMO-Carrièreprijs
19.50    Optreden Arnout Van den Bossche met ‘Burn-Out voor Beginners’
20.30    Netwerkbuffet – Animatie – Tombola voor het goede doel
22.00    Foto’s met Julia Roberts beschikbaar
23.00    Officieel einde van de organisatie

Na 22 uur worden drankenbonnen verkocht. De opbrengst hiervan gaan naar de goede doelen van de organisatie.

Deelnameprijs: € 50,00 per persoon (incl. BTW)

Arnout Van den Bossche - De Nacht van de KMO

Wat mag je verwachten van 'Burn-Out voor Beginners'?

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche op dinsdag 22 januari 2019 in San Marco Village tijdens DE NACHT VAN DE KMO. Kom kennismaken met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen ‘meer komedie moest spelen dan op het podium’.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.
Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Het belang van Burn-out comedy

Voor Arnout comedian werd, heeft hij meer dan tien jaar als ingenieur gewerkt voor verschillende bedrijven. Daar heeft hij gezien hoe absurde regeltjes en oneindige vergaderingen werknemers knettergek kunnen maken. In 2009 won Arnout Humo's Comedy Cup en daarna was hij jarenlang fulltime op tour met zijn zaalshow "De Relatiefluisteraar". Het succes van deze voorstelling leidde ertoe dat Arnout zelf een inzinking nabij was.
Arnout: ‘Ik wil aantonen dat humor en zelfrelativering op het werk heel belangrijk zijn om het vol te houden. En het werkt, want na mijn try-out optredens komen mensen mij bedanken omdat ze nog eens goed hebben kunnen lachen met hun dagelijkse ellende op het werk.’
Verwacht je niet aan platte of schofferende humor maar aan verfijnde en subtiele humor. Je komt meteen in de juiste stemming.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief

Partners