De Nacht van de KMO - vrijdag 26 januari 2018

heeft plaats op
vrijdag 26 januari 2018
San Marco Village, Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle
Opnieuw zullen prestigieuze trofees uitgereikt worden aan verdienstelijke bedrijven en personen die zich in 2017 lieten opvallen. Voor de voorbije edities ga naar de pagina 'Vorige edities'


APPLAUS VOOR HET BEDRIJFSLEVEN
De kmo's zijn de motor van onze welvaart. Zij verdienen waardering en aanmoediging. Dat gebeurt dan ook tijdens DE NACHT VAN DE KMO die plaats heeft op vrijdag 26 januari 2018 in San Marco Village te Schelle. Het wordt opnieuw een hoogdag voor het bedrijfsleven.
Tijdens DE NACHT VAN DE KMO brengen bedrijfsleiders hulde aan verdienstelijke ondernemers in verschillende categorieŽn. Ondernemers die het goede voorbeeld geven en zich onderscheiden door hun aanpak en door hun resultaten.
Er worden trofeeŽn uitgereikt aan ondernemers die zich in 2017 hebben laten opvallen. Er is een trofee en oorkonde voor:
ē Het Idee van het jaar
ē De persoonlijkheid van het jaar
ē Meest belovend bedrijf van het jaar
ē Meest belovend exporterend bedrijf van het jaar
ē Meest belovend groeibedrijf van het jaar

Naar wie gaat de trofee? Uit alle kandidaturen die de organisatoren in de loop van 2017 verzamelen kiest een jury per trofee maximaal 10 genomineerden. De jury komt in september 2017 samen. Iedereen die een plaats bestelt op de DE NACHT VAN DE KMO 2018 krijgt per plaats en per trofee een stemformulier dat uiterlijk maandag 15 januari 2018 om 12 uur in het bezit moet zijn van de gerechtsdeurwaarders Hemelaer-Somers-Wellens, Desguinlei 22, 2018 Antwerpen. Met andere woorden: alleen de aanwezigen op DE NACHT VAN DE KMO 2018 hebben stemrecht en beslissen dus welke persoon of bedrijf een trofee krijgt.
.

San Marco Village


De Nacht van de KMO vzw © 2017 - Disclaimer - Privacy Policyairmax asics barbour mizuno celine michaelkors nike okley newbalance nikefree rayban vans