De Nacht van de KMO - vrijdag 17 maart 2017

heeft plaats op
vrijdag 17 maart 2017
Belle Epoquezaal van Hilton Hotel Antwerpen
Opnieuw zullen prestigieuze trofees uitgereikt worden aan verdienstelijke bedrijven en personen die zich in 2016 lieten opvallen. Voor de voorbije edities ga naar de pagina 'Vorige edities'


APPLAUS VOOR HET BEDRIJFSLEVEN
De kmo's zijn de motor van onze welvaart. Zij verdienen waardering en aanmoediging. Dat gebeurt dan ook tijdens DE NACHT VAN DE KMO die plaats heeft op vrijdag 17 maart 2017 in het Hilton Hotel te Antwerpen. Het wordt opnieuw een hoogdag voor het bedrijfsleven.
Tijdens DE NACHT VAN DE KMO brengen bedrijfsleiders hulde aan verdienstelijke ondernemers in verschillende categorieën. Ondernemers die het goede voorbeeld geven en zich onderscheiden door hun aanpak en door hun resultaten.
Er worden trofeeën uitgereikt aan ondernemers die zich in 2016 hebben laten opvallen. Er is een trofee en oorkonde voor:
• Idee van het jaar
• Beste vastgoedproject van het jaar
• Persoonlijkheid van het jaar
• Uitspraak van het jaar
• Meest belovend bedrijf van het jaar
• Meest belovend exporterend bedrijf van het jaar
• Meest belovende starter van het jaar
Naar wie gaat de trofee? Uit alle kandidaturen die de organisatoren in de loop van 2016 verzamelen kiest een jury per trofee vijf genomineerden. Iedereen die voor 1 maart 2017 een plaats bestelt op de DE NACHT VAN DE KMO 2017 krijgt per plaats en per trofee een stemformulier dat uiterlijk vrijdag 10 maart 2017 om 12 uur in het bezit moet zijn van de gerechtsdeurwaarder. Met andere woorden: alleen de aanwezigen op DE NACHT VAN DE KMO 2017 hebben stemrecht en beslissen dus welke persoon of bedrijf een trofee krijgt.
.

Hilton Hotel Antwerpen


De Nacht van de KMO vzw © 2017 - Disclaimer - Privacy Policyairmax asics barbour mizuno celine michaelkors nike okley newbalance nikefree rayban vans