Verkiezing trofees

De organisatoren van De Nacht van de KMO (die op vrijdag 26 januari 2018 opnieuw plaats heeft) hebben de kandidaturen aan de jury voorgelegd. Zij hebben voor elke categorie de verdienstelijke ondernemingen, die vandaag (en morgen) het verschil hebben gemaakt en die voor economische welvaart en werkgelegenheid hebben gezorgd, genomineerd. De deskundige jury was op zoek naar veelbelovende kmo’s en toekomstgerichte Vlaamse bedrijven.
Uit alle kandidaturen die in aanmerking kwamen voor een bemoedigende schouderklop koos de jury nominaties die voorgelegd worden aan de aanwezigen op De Nacht van de KMO.

Zij kunnen dan kiezen aan wie de trofee uitgereikt wordt tijdens De Nacht van de KMO.2018

De genomineerden worden uitgebreid voorgesteld via de media. Zo komt er ook eens goed nieuws over het bedrijfsleven in de actualiteit. Welvarende ondernemingen zijn de toekomst van de welvaart en de tewerkstelling in ons land. Laat ons dergelijke ondernemingen aanmoedigen.


U beslist wie de trofee wint…


Alleen de aanwezigen op De Nacht van de KMO kiezen de winnaars van de verschillende trofees die uitgereikt worden tijdens De Nacht van de KMO.

Het inrichtend comité selecteert per trofee de genomineerden.

Iedereen die uiterlijk vrijdag 5 januari 2018 een plaats reserveert en betaalt voor 'De Nacht van de KMO 2018' krijgt per plaats één stemformulier per trofee toegestuurd. .

Alle stemformulieren moeten uiterlijk maandag 15 januari 2018 om 12.00 uur ingeleverd worden bij Gerechtsdeurwaarders Hemelaer - Somers - Wellens, Desguinlei 22 te 2018 Antwerpen.

De winnaars worden pas de avond van De Nacht van de KMO bekend gemaakt.De Nacht van de KMO vzw © 2017 - Disclaimer - Privacy Policyairmax asics barbour mizuno celine michaelkors nike okley newbalance nikefree rayban vans